18 september 2020 Gebruikers online: 21
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Normaal-tribute voor Stichting Hartekind in de voetbalkantine

Geplaatst op: 15 januari 2018

In de rust en na de wedstrijd Olympia’28 – SC Rouveen  geeft een bijzondere Normaal-tributebandop zaterdag 3 februari een optreden in de voetbalkantine. Daar wordt geld ingezameld voor het doel van ZwartewaterlandHelpt.nl, Stichting Hartekind.

Het is een eenmalige samenwerking van de Hasselter streektaalband Tegen Droads met Ezra van Laar en Gerwin Beuving (gitarist van de Kisjeskearls), waarbij de beste nummers van Normaal voorbij komen.

De band speelt in de rust van de wedstrijd van 15.15 uur tot 15.30 uur en na het laatste fluitsignaal, rond 16.15 uur. Het sponsorgeld wordt onder meer ingezameld door middel van een verloting en een deel van het entreegeld van de wedstrijd.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore