22 september 2020 Gebruikers online: 40
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

ChristenUnie heeft het goed voor elkaar in ’t Kraantje

Geplaatst op: 18 januari 2018

De ChristenUnie is haar verkiezingscampagne gestart met een bijeenkomst in ’t Kraantje.  Naast een toelichting op de campagne is de avond gebruikt om een mooi bedrijf uit Zwartsluis te presenteren: HEBO Maritiemservice.

Na een korte opening door de lijsttrekker Tamme Spoelstra heeft Wiebe Anne Bonsink het reilen en zeilen van HEBO verteld. De leden van de ChristenUnie waren bijzonder onder de indruk van het Sluziger bedrijf.

Na de presentatie door HEBO is de verkiezingscampagne toegelicht. De ChristenUnie heeft voor de campagne het motto “Goed voor Elkaar!”. De ChristenUnie wil graag dat de gemeente Zwartewaterland haar zaken goed voor elkaar heeft. Tegelijkertijd is de ChristenUnie van mening dat het een bijbelse opdracht is om goed voor elkaar te zijn.

De ChristenUnie wil bereiken dat iedereen meetelt en dat de gemeente daar haar steentje aan bijdraagt. Tiemen van Dijk uit Zwartsluis, kandidaat raadslid, sloot de avond af met een inspirerende overdenking over waarderend leiderschap en het belang van verbindende relaties binnen werk en maatschappij.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore