19 september 2020 Gebruikers online: 4
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Nieuw bedrijf in Hasselt: JW Stoffering

Geplaatst op: 18 januari 2018

Hij begon van onderop en klom op naar bedrijfsleider. Nu is Jan-Willem van ’t Wout voor zichzelf begonnen. Met zijn bedrijf, JW Stoffering, vestigde hij zich begin dit jaar in Hasselt. “Je wilt voor je eigen product staan”, motiveert hij zijn keuze.

Van ’t Wout, hoewel nieuw als ondernemer, neemt 25 jaar ervaring mee. “Hasselt heeft geen meubel- en scheepsstoffeerder”, vertelt de Sluziger ondernemer die zegt daarmee een ‘leuke aanvulling’ te zijn. Hij heeft een passie voor het ambacht. “Ik ben nog echt als meubelstoffeerder opgeleid. Als er stof omheen zit, kan ik het maken. Alle voorkomende werkzaamheden op dat gebied zijn mij niet vreemd.”

10 jaar geleden kwam hij vanuit het westen naar deze regio, en dat bleek geen verkeerde keus. Een gemoedelijk gebied, beschrijft hij. “Er wordt wel echt hard gewerkt.” De enthousiaste stoffeerder werkt voor zowel particulieren en bedrijven. Per 1 januari startte hij zijn bedrijf, toen hij een unit kon huren aan de Productieweg.

Beneden heeft hij een werkplaats, boven een kantoor/showroom. Actief is hij zowel in de regio hier, als in andere delen van het land. “Als ik maandag wat in Rotterdam moet doen, dan doe ik dat. Maar de bedoeling is dat ik vooral hier, in de werkplaats ben.“ Binnenkort komen er om die reden vermoedelijk ook vaste openingstijden.

De afgelopen tijd kreeg de nieuwbakken ondernemer via sociale media en dankzij mond-tot-mondreclame al diverse opdrachten. “Voorlopig zijn de vooruitzichten top en moet ik gewoon niet zeuren.”

Gepubliceerd door admin

Reacties zijn gesloten.

Nightstore