19 september 2020 Gebruikers online: 18
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Stof op brandmelder bezorgt Alexanderschool brandoefening

Geplaatst op: 19 januari 2018

Voor de tweede keer deze week mocht de brandweer naar de Willem Alexanderschool. Daar ging vrijdagmorgen het brandalarm af. Uiteindelijk was er weinig aan de hand, volgens directeur Hilbert Koerhuis. “Er was een brandmelder waar een beetje stof op zat of iets dergelijks. Hij werkte niet goed. De brandweer heeft ‘em vervangen.”

Voor de school een goede oefening en die is geslaagd. “Voor sommige kinderen was het wel even schrikken, dus we hebben een mail naar de ouders gedaan”, vertelt Koerhuis. “Mocht het dan zo zijn dat kinderen er nog last van hebben, kunnen ouders er nog even over doorpraten. Voor de bovenbouw is zoiets hartstikke mooi en spannend, maar voor de onderbouw wel heel erg spannend.”

De hele school werd ontruimd en de brandweer, die snel ter plaatse was, doorzocht de school. Na een kwartiertje mochten de kinderen naar binnen, maar alleen om hun jas te pakken. Daarna moesten zij weer naar buiten. En zo eindigde de vrijdagmorgen toch iets anders dan anders.

Gepubliceerd door admin

Reacties zijn gesloten.

Nightstore