21 september 2020 Gebruikers online: 43
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

‘We moeten trots worden op de Kalkovens’

Geplaatst op: 20 januari 2018

“Als ik naar huis rij, zie ik de toren verlicht, de molen mooi verlicht, maar hier zie je niks.” Voorzitter Bertus Seinen van stichting Kalkovens Hasselt is duidelijk in zijn stelling op de gezellige avond voor vrijwilligers van de Kalkovens: de ovens moeten ook verlicht worden. Een stap in het meer op de kaart zetten van de monumentale ovens.

Want dat is het doel voor het komende seizoen. “We zijn trots op de Zwaluw, maar we moeten ook trots worden op de Kalkovens.” Om die meer op de kaart te zetten, komt er een compleet nieuwe huisstijl. Het begin ervan, een nieuw logo, werd gisteravond aan de vrijwilligers gepresenteerd. “Het logo kan overal op: een envelop, maar ook een balpen als het moet.”

In de komende tijd worden er twee vlaggenmasten geplaatst, waar vlaggen met het nieuwe logo komen te hangen als er wat te doen is bij de Kalkovens. Het logo, ontworpen door Awebo Webdesign uit Zwartsluis, vervangt het oude logo dat volgens de voorzitter ‘een beetje oubollig’ was.

Daarnaast komen er ook nieuwe visitekaartjes en flyers. En de rondleidende vrijwilligers krijgen een poloshirt met het logo erop. Doel van het alles: meer bezoekers trekken. En dat hoeven niet alleen maar toeristen te zijn. “Ik hoop ook op bezoekers uit Hasselt.”

Gepubliceerd door admin

Reacties zijn gesloten.

Nightstore