20 september 2020 Gebruikers online: 16
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

CDA denkt mee over oplossing huisvesting In Balans

Geplaatst op: 25 januari 2018

Het CDA bezocht deze week In Balans. Deze organisatie, opgericht in 2005, biedt werk- en ervaringsplekken aan mensen voor wie een betaalde baan niet vanzelfsprekend is. Ook stageplekken voor studenten van bijvoorbeeld Landstede of het Cibab behoren tot de mogelijkheden.

Op dit moment heeft In Balans zo’n 70 medewerkers die binnen de organisatie in verschillende werkzaamheden functioneren. Het Weblicity team is een allround reclamebureau, het Kledingatelier runt de winkel ZoWat, de Groenteam-medewerkers zijn mensen met groene vingers, Inbit biedt computerservice en de medewerkers van team Klusin werken onder andere voor Wetland Wonen.  In de afgelopen jaren zijn ongeveer 80 medewerkers doorgestroomd naar een betaalde baan.

Tijdens het bezoek kwam de locatie aan de Mulertstraat in Hasselt ter sprake. Het pand is verouderd maar de locatie is perfect. Het CDA heeft aangegeven mee te willen werken aan een goede oplossing voor de huisvesting van In Balans.
Het CDA was onder de indruk van het enthousiasme en inzet van de coördinatoren en de medewerkers van In Balans. In Balans ontvangt bij voorkeur opdrachten van derden en geen subsidies.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore