23 september 2020 Gebruikers online: 21
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Twintig schaatsers naar de Weissensee

Geplaatst op: 28 januari 2018

Voor twintig schaatsers van Trainingsgroep het Zwartewater staat dit seizoen in het teken van de Weissensee. Na maandenlange training op de kunstijsbaan in Dronten en tochten op kunstmatige 3 kilometerslange natuurijsbaan Flevonice te Biddinghuizen is het deze week eindelijk zo ver: op naar de Weissensee in Oostenrijk!

Aanstaande vrijdag 2 februari staat er een gedeelte van de groep aan de start van de Alternatieve Elfstedentocht, een tocht van 200 kilometer. De anderen nemen deel aan de Weissensee prestatietocht van 100 kilometer. De vooruitzichten zijn wisselend, de dooi treedt overdag in deze week en er is kans op sneeuwbuien.

De groep is er klaar voor, hopelijk keert iedereen huiswaarts met het Elfstedenkruisje of Prestatietochtkruisje. Op www.weissensee.nl is de tocht door webcams live te volgen. De reis naar de Weissensee is mede mogelijk gemaakt door sponsoren Bouwbedrijf Kijk in de Vegt, J.J. Meijer Assurantiën, Therafit, Cocon marketing, Lindenholz en Kontento.eu.

Trainingsgroep Het Zwartewater uit Hasselt is een sportvereniging voor wielrennen, schaatsen en hardlopen.

www.trainingsgroephetzwartewater.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore