21 september 2020 Gebruikers online: 38
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Jan Snijder in het zonnetje: 25 jaar koster van de Ichtuskerk

Geplaatst op: 29 januari 2018

Koster van de Ichtuskerk Jan Snijder is zondag na afloop van de kerkdienst in het zonnetje gezet. Snijder is alweer 25 jaar koster van de kerk, wat de gemeente niet onopgemerkt wilde laten blijven.
Tijdens de dienst kwamen de kinderen uit de kindernevendienst terug met een lange zelfgemaakte feestelijke slinger. Daarna werden Jan en ook zijn vrouw Diny naar voren gevraagd. Zichtbaar verrast werd het stel daarna toegesproken.

Er waren lovende woorden voor het tweetal voor hun passie en gedrevenheid. Genoemd werd dat het kerkgebouw er altijd supergoed uit ziet. Op de beamer werden een paar foto’s getoond. Eén daarvan was het beeld dat Jan en Diny op handen en knieën onkruid tussen de tegels aan het verwijderen waren.

Jan en Diny werden hartelijk bedankt voor hun jarenlange inzet, en nog vele goede en gezonde jaren toegewenst. Als aardigheidje ontving Diny een bos bloemen en Jan een flesje Drop-Honing likeur met de toepasselijke naam Kruipolie. Dominee Vissinga nam Jan en Diny daarna op in het dankgebed.

Na afloop van de dienst was er voor de gemeente volop gelegenheid het kostersechtpaar de hand te schudden. Er werd koffie en thee geschonken met iets lekkers erbij, waarna er een hapje en drankje werd geserveerd.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore