20 april 2024 Gebruikers online: 16
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Overeenkomst tien woningen Om de Weede ondertekend

Geplaatst op: 30 januari 2018

Wethouder Gerrit Knol en Frans van de Wetering van IJsselland Ontwikkeling plaatsten dinsdag hun handtekening onder een overeenkomst. Het gaat om de realisatie van 10 gelijkvloerse woningen in nieuwbouwplan Om de Weede in Hasselt.

Deze gelijkvloerse woningen hebben alle voorzieningen op de begane grond zoals een slaapkamer met badkamer en voldoende bergruimte. Een aantal woningen zijn voorzien van een 2e bouwlaag waar het mogelijk is om extra kamers te maken.

De woningen worden gebouwd van een hoogwaardige kwaliteit met zorgvuldig geselecteerde duurzame materialen en zijn voorzien van vloerverwarming, vrijhangende toiletten, triple beglazing en zonnepanelen.

Half maart start de verkoop van het project en als alles volgens planning verloopt start Bouwbedrijf Van der Steeg nog voor de zomer met de bouw.

De verkoop is in handen van Bonthuis Vaartjes Makelaars. Er is veel belangstelling voor het project. Geïnteresseerden, die op de hoogte gehouden willen worden van de start verkoop, kunnen zich inschrijven op de website www.linnenwevershof.nl

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Contour