23 september 2020 Gebruikers online: 24
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Heel Hasselt Bakt voor Minke en Maria

Geplaatst op: 23 februari 2018

Op vrijdag 23 maart houdt de Thuisfront Commissie van Minke van Assen een bakwedstrijd. Deze wedstrijd is bedoeld voor iedereen vanaf 14 jaar die denkt de aller-lekkerste taart te kunnen maken. “Het gaat ons om de smaak én het gevoel er meteen je tanden in te willen zetten. De wedstrijdtaart bak je voor een vrolijke, maar kritische jury en voor goedgemutste bezoekers van de Emté. Er zijn drie prijzen te winnen met deze wedstrijd”, aldus de organisatie.

Deelname is gratis en jouw taart wordt eigendom van de actie. De taartpunten worden in de Emté verkocht en de opbrengst is voor de stichting Phoneo, die projecten heeft onder de Roma families in Roemenië. Minke van Assen en Maria Palland, allebei afkomstig uit Hasselt, werken bij deze stichting.

“Aanmelden kan tot en met zaterdag 17 maart. Je meldt je aan door een e-mail te sturen naar heelhasseltbaktinfo@gmail.com met jouw naam, adres en telefoonnummer(s) en de naam van de taart. Je ontvangt van ons binnen enkele dagen na jouw mail een bevestiging van deelname en verdere informatie.”

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore