18 september 2020 Gebruikers online: 21
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Paaseieren zoeken in het park

Geplaatst op: 12 maart 2018

Vorig jaar zochten de kinderen ook fanatiek naar de eieren in het park

Alle kinderen uit Hasselt mogen weer paaseieren gaan zoeken in het Van Stolkspark. Op zaterdag 24 maart tussen 13.00 en 16.00 uur zijn de kinderen met hun ouders welkom om de eieren op te sporen tussen de struiken en achter de bomen. Zij mogen de paashaas dan helpen zoeken naar zijn verloren eieren.

De organisatie is in handen van TIP Hasselt. Bij de de ingang aan de kant van Buiten de Enkpoort krijgen de kinderen voor 0,50 eurocent een deelnameformulier, waarna de zoektocht kan beginnen. Op alle eieren, die allemaal moeten blijven hangen, staat een letter. Samen vormen de letters een woord of zin dat bij het thema past. De oplossing kan worden ingeleverd bij de paashaas of in de brievenbus van het Oude Stadhuis worden gedaan. Onder de goede oplossingen verloot het TIP een leuke prijs.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore