21 september 2020 Gebruikers online: 37
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Een dag om nooit te vergeten in de Willem Egbertstraat

Geplaatst op: 14 maart 2018

“Een dag om nooit te vergeten…”, kijken bewoners van de Willem Egbertstraat nog een keer op afgelopen zaterdag. Toen zette de buurt zich weer in voor de speeltuin waaraan al een tijd wordt gewerkt.

“Stoelen geverfd door de kinderen; bank getimmerd om de boom; stenen, klinkers uit de speeltuin verwijderd; kuil gegraven voor de speelboom; zand kuieren; speelboom verplaatst; kunstgras geplaatst bij de schommel, glijbaan en de schommeltouw; boomstammen verplaatst en opgestapeld; boomstammen geplaatst bij de ingang van de speeltuin. Uiteraard tussendoor gezellig gekletst met een koekje en een kopje koffie”, worden de werkzaamheden opgesomd.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore