18 september 2020 Gebruikers online: 31
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Vanaf vrijdag één rijbaan vanuit Zwartsluis

Geplaatst op: 21 maart 2018

De provincie is deze week gestart met de voorbereidende werkzaamheden voor de definitieve rotonde bij de Vaartweg. De fundering is aangebracht en de riolering en het middeneiland worden aangelegd. Komende vrijdag zijn er nieuwe verkeersmaatregelen nodig. Het verkeer op de N331 komende vanuit Zwartsluis rijdt ter hoogte van de Vaartweg over één rijbaan. Deze aanpassing is nodig zodat in week 13 in één keer het asfalt voor de nieuwe rotonde kan worden aangebracht. Na week 13 is de tijdelijke situatie weer voorbij.

In het weekend van 6 op 7 april is de N331 volledig afgesloten tussen de afslag naar Genemuiden (N759) bij Hasselt  en Zwartsluis. Zwartsluis is dan ook niet via de parallelweg bereikbaar. Tijdens dit weekend sluit de provincie de rotonde bij de Vaartweg aan op de huidige N331. Daarnaast vernieuwt het dan het asfalt van de N331 vanaf de Zwartewaterbrug tot het einde van de bebouwde kom van Hasselt richting Zwartsluis.

De afsluiting start op vrijdag 6 april om 19.00 uur en eindigt op zaterdag 7 april om 24.00 uur. Van maandag 9 april van 00.01 tot 05.00 uur is er ruimte voor het afronden van eventuele uitgelopen werkzaamheden. In dat weekend wordt al het verkeer vanuit Zwolle en Zwartsluis omgeleid.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore