16 april 2024 Gebruikers online: 41
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Lakrimi’s vertrekt uit Nieuwstraat

Geplaatst op: 23 maart 2018

Lakrimi’s haalt de tien jaar aan de Nieuwstraat niet. Eind deze maand vertrekt de pizzeria naar het voormalige pand van Martino’s Boulevard. Daar opent eerst de pizzeria voor afhalen en bezorgen, later heropent ook het café. Daarna komt er een grootse opening van Lakrimi’s Boulevard.

“We willen eerst de keuken goed laten draaien”, zegt Mark Lakrimi. “Het is best veel in een keer.” Dat het broodje op locatie kan worden opgegeten, is dus niet meteen aan de orde. “We zijn goed in afhalen en bezorgen, dus dat willen we erinhouden.”

Hoe de zaak er dan na verloop van tijd precies uit gaat zien, is nog niet bekend. “Wat krijgen we en wat vraagt de klant?”, vraagt Lakrimi zich af. “We hebben mogelijkheden om alle kanten op te gaan. Het enige waar we aan gebonden zijn, dat zijn de sluitingstijden van de horeca.”

Om het café open te doen, is het ook nog even wachten op de vergunning. Die is nog niet helemaal rond. Duidelijk is wel dat er in het familiebedrijf een gewoon café komt. En daarin blijft, net als Martino’s Boulevard, Hertog Jan op de tap.

Gepubliceerd door admin

Reacties zijn gesloten.

Contour