26 september 2020 Gebruikers online: 22
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Hasselter Eelko Felix toch in raad

Geplaatst op: 24 maart 2018

BGZ levert waarschijnlijk een wethouder voor het nieuwe college

Natalie Moorman, die met voorkeursstemmen in de raad werd gekozen voor BGZ, neemt haar zetel niet in. Dat betekent dat de Hasselter Eelko Felix, de nummer drie van de lijst, plaatsneemt in de gemeenteraad.

“Ik heb het gevoel dat ik er nog niet klaar voor ben en wil graag de aankomende 4 jaar gebruiken om verder ervaring op te doen”, zegt Moorman. “Dat ik niet voor de zetel heb gekozen, betekent niet dat ik van het toneel verdwenen ben. Ik zal me, net als de overige BGZ leden in de komende 4 jaar volledig inzetten om de belangen van de inwoners van alle kernen te behartigen.” Wel schrijft de partij in een persbericht dat Moorman ‘positief verrast’ werd.

“Voor BGZ betekent het aanvaarden van het raadslidmaatschappen weer een stap in het verwezenlijken van hun doelstelling: een nieuwe , frisse wind in politiek van Zwartewaterland waarbij de inwoner centraal staat”, aldus de partij.

Gepubliceerd door admin

2 reacties op “Hasselter Eelko Felix toch in raad”

  1. Ach dit zullen ook wel vogels zijn, voor de verkiezing eten ze uit je hand, en als ze in de raad zitten scheiten ze je op je kop..

Nightstore