19 september 2020 Gebruikers online: 19
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Emté Hasselt wordt Jumbo

Geplaatst op: 28 maart 2018

Binnenkort zal groen vervangen worden door geel. © Erik Eenkhoorn/Ginopress

Hasselt krijgt op termijn een Jumbo supermarkt aan de Buiten de Venepoort. Eerder was al bekend dat de Emté-formule door Sligro van de hand was gedaan aan Jumbo en Coop. Nu hebben beide ketens de verdeling bekend gemaakt. 

Begin maart gaf bedrijfsleider Richard Hakkers van Emté Mulder al aan dat het ombouwen niet eerder dan 2019 zou plaatsvinden. Want ook de Autoriteit Consument en Markt (voorheen Nederlandse Mededingingsautoriteit) heeft nog een belangrijke stem in deze verdeling. Om die reden is de bekendgemaakte verdeling nog onder voorbehoud.

 

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore