22 september 2020 Gebruikers online: 24
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Esmee, Milan en Lieke ‘beste eierzoekers’

Geplaatst op: 28 maart 2018

Overweldigend veel kinderen kwamen afgelopen zaterdag naar het Van Stolkspark om eieren te zoeken. Toeristisch Informatie Punt (TIP) Hasselt had daaraan een wedstrijd verbonden. De winnaars konden woensdagmiddag hun prijzen ophalen in het Oude Stadhuis. De gelukkigen zijn:

In de leeftijdscategorie 0 tot 4 jaar: Esmee Kooyman
4 tot 8 jaar: Milan Hoogeveen
8 tot 12 jaar: Lieke Bredewold

Alle drie kregen ze een mooie prijs uitgereikt. “Het Van Stolkspark is een prachtige plek om activiteiten te organiseren, dus daar moeten we gebruik van maken”, zegt het TIP. “Het aantal deelnemers neemt ieder jaar toe”. De vrijwilligers van het TiP kregen ontzettend veel leuke en enthousiaste reacties van zowel ouders, als van grootouders  en kinderen, die dit jaarlijkse feestelijke gebeuren bezochten.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore