24 september 2020 Gebruikers online: 21
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Olympia ’28 haalt twee spelers

Geplaatst op: 28 maart 2018

Olympia’28 haalt Roy Kuik en Jeffrey van de Belt naar Hasselt. Kuik is een 27-jarige linkspoot uit Meppel die overkomt van Vitesse ’63. Dit seizoen kwam Dieter Kroek al over van die vereniging uit Koekange. Beltiger Van de Belt speelt nu bij SVBS en scoorde daar dit seizoen acht van de vijftien doelpunten.

Kuik debuteerde op zestienjarige leeftijd in het eerste van Vitesse’63 en speelde sindsdien elf seizoenen lang in de hoofdmacht. “Ik heb vier jaar samen met Dieter gespeeld bij Vitesse en ik kon het goed met hem vinden. We zijn ook een beetje dezelfde type personen en spelers. Hij dacht dat ik goed bij Olympia zou passen en ik was toe aan een nieuwe uitdaging”, zegt Kuik op de website van Olympia.

Van de Belt wil laten zien dat hij het op een hoger niveau ook kan.  “Vorig seizoen heb ik al een heel plezierig gesprek gehad bij Olympia, maar besloot ik toch om nog een jaar bij SVBS te blijven en in de vierde klasse te spelen. Nu vind ik de tijd rijp om de overstap te maken.”

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore