20 april 2024 Gebruikers online: 16
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Hardloopclinics in voorbereiding op Koningsloop

Geplaatst op: 6 april 2018

Op vrijdag 27 april organiseert Trainingsgroep Het Zwartewater in samenwerking met de Oranjevereniging Hasselt én meerdere sponsoren de ‘Koningsloop Hasselt’. Om deelnemers goed voor te bereiden op deze Koningsloop, biedt Trainingsgroep het Zwartewater op 10 en 17 april gratis hardloopclinics aan.

De Koningsloop op 27 april bestaat uit de Cocon Kids Run (1 km), de OBN Run (5 km) en de Therafit en Vesta Run (10 km). Gevorderde en beginnende lopers die optimaal voorbereid willen zijn voor één van deze runs, kunnen op 10 en 17 april gratis clinics volgen. Trainer Henk Smalbrugge van Trainingsgroep het Zwartewater geeft deze avonden hardlooptips en -trucs.

De clinics starten bij het gebouw van de Trainingsgroep aan Buiten de Enkpoort 17. Op 10 april begint de clinic om 19.30 uur en op 17 april om 18.30 uur. De clinics duren ongeveer drie kwartier. Kijk op www.koningsloophasselt.nl voor verdere informatie en een trainingsschema.

Koningsloop Hasselt

Op 27 april gaan de runs tussen 11.00 uur en 11.45 uur van start voor restaurant de Herderin. Het parcours gaat door het centrum van Hasselt en over de dijk. Er wordt tijdens de runs gebruik gemaakt van professionele tijdsregistratie. Voor de winnaars van de Kids Run zijn er mooie trofeeën te winnen en voor de deelnemers van de 5 en 10 km zijn er leuke geldprijzen. Daarnaast ontvangen alle deelnemers na afloop een medaille.

Inschrijven

Voor-inschrijven kan tot 25 april via www.koningsloophasselt.nl of www.inschrijven.nl. Na-inschrijven kan op 27 april tot twintig minuten voor de start. De inschrijfkosten voor kinderen bedragen €2. Voor volwassenen €6 (voor-inschrijving) en €8 (na-inschrijving).

Mail voor verdere info naar info@koningsloophasselt.nl

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Contour