18 september 2020 Gebruikers online: 24
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Lezing over Hebo Maritiemservice

Geplaatst op: 6 april 2018

Op maandagavond 23 april houdt vanaf 20.00 uur Henk Bonsink  uit Zwartsluis een lezing over HEBO Maritiemservice. Hij doet dat op initiatief van de Historische Vereniging in het Oude Stadhuis.

Hebo Maritiemservice is een internationale speler op de markt van maritieme calamiteitenbestrijding, berging, hijswerk en transport. Het bedrijf is marktleider op dit gebied als het gaat over binnenwateren. Met het bergen van het omgevallen brugdeel en de twee omgeslagen hijskranen in Alphen a/d Rijn (2015) en met het lichten van de Kamper Kogge (2016) zette het bedrijf zich wereldwijd op de kaart.

Henk Bonsink, oprichter van HEBO , maakt u deze avond in woord en beeld  deelgenoot van het ontstaan van zijn bedrijf en van wat het allemaal in zijn mars heeft. Ook wordt aandacht besteed aan bijzondere opdrachten die HEBO op de wereldzeeën uitgevoerd heeft en bezig is uit te voeren.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore