20 september 2020 Gebruikers online: 22
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Tafeltennissers winnen in Emmeloord

Geplaatst op: 9 april 2018

Opnieuw wisten de senioren van Tafeltennisvereniging Hasselt te winnen. Vrijdag vertrok het seniorenteam van TTV Hasselt met twee in plaats van drie spelers richting Emmeloord. Ook TTV Emmeloord kwam met twee spelers, waardoor deze wedstrijd uit vijf in plaats van tien partijen bestond. De winst ging met 2-3 naar TTV Hasselt.

Jan Schelhaas wist zijn twee partijen redelijk overtuigend te winnen. Voor Henk Veldhuijsen bleken de individuele tegenstanders te sterk, al maakte hij het ze in respectievelijk vijf en vier sets niet makkelijk. Beide heren schreven de dubbel wel op hun naam, wat de nogal ongebruikelijke eindstand van 2-3 op het wedstrijdformulier bracht.

Iedere week traint TTV Hasselt onder leiding van Freek Dekker in Sporthal De Prinsenhof. De junioren werken zich op maandag van 18.00 tot 19.00 uur in het zweet, om vervolgens op donderdag vanaf 19.30 uur samen met de senioren te trainen. Wie belangstelling heeft, is natuurlijk altijd welkom vrijblijvend een training bij te wonen. Kijk voor meer informatie op www.facebook.com/ttvhasselt.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore