26 september 2020 Gebruikers online: 19
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Voorjaarscompetitie gestart voor TC Hasselt

Geplaatst op: 9 april 2018

Spelers van Tennisclub Hasselt stonden afgelopen weekend voor het eerst op de baan voor de voorjaarscompetitie. Van oudsher geldt deze competitie altijd als hoogtepunt van het tennisseizoen. Naast de sportieve kant hebben de spelers, als team maar ook vaak samen met de tegenstanders, een gezellige tijd rondom de wedstrijden.

Dit seizoen doen vanuit Hasselt voor het eerst twee teams mee aan de vrijdagavond-competitie. De competitie op zondag is juist opgehouden op Sportpark De Vlegel. Het gemengd dubbelteam 35+ verloor die avond met 4-0, maar geen set ging simpel verloren ondanks de harde cijfers. Het dames dubbelteam 35+ wist wel te winnen. Met 2-3 waren zij te sterk bij het Zwolse PAF.

Op zaterdag kwamen acht teams voor TCH de baan op. Het meisjesteam bestaande uit Eva Boessenkool, Lotte van den Berg, Sara van Dijk en Eva Admiraal wisten, mede danzij twee walk-overs, overtuigend te winnen met 6-0 van De Pelikaan uit Zwolle. Het eerste en tweede gemengd 17+-team kregen juist stevig aan de broek en verloren allebei met 5-0 van een team van TC Ittersum uit Zwolle-Zuid.

Bekijk alle uitslagen op de site van de Tennisbond.

 

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore