19 september 2020 Gebruikers online: 28
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Dertigste Avondvierdaagse mikt op groepen

Geplaatst op: 11 april 2018

De Avondvierdaagse Hasselt staat tussen 28 en 31 mei voor de dertigste keer op de kalender. De organisatie hoopt daarbij ook veel groepen te zien. “Naast het feit dat u sportief bezig bent is meelopen in de Avondvierdaagse Hasselt de uitgelezen kans om uw organisatie onder de aandacht van belangstellenden te brengen door het dragen van shirts of een vlag met uw logo!”, prijst het bestuur het evenement aan.

Er kan gewandeld worden over de afstanden van 5, 10 en 15 km en één avond meewandelen is ook een mogelijkheid. Voor meer informatie, inschrijving en kosten www.avondvierdaagse-hasselt.nl.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore