20 september 2020 Gebruikers online: 19
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Concert met drie Bovenstem groepen

Geplaatst op: 13 april 2018

Op D.V. vrijdag 20 april wordt er een Psalmzangavond met Genemuider bovenstem in de Grote kerk georganiseerd. Naast de bovenstemgroep van Genemuiden, zullen ook de bovenstemgroepen van IJsselmuiden en Staphorst aan deze avond meewerken. Het is de eerste keer dat er een avond georganiseerd wordt waaraan maar liefst drie bovenstemgroepen hopen mee te werken.

Organist Henk Frank Strijkert uit IJsselmuiden zal het fraaie Knol-orgel bespelen en ds. W. Roos zal de meditatie verzorgen. De collecte die deze avond gehouden zal worden is bestemd voor de stichting Timotheos. De deuren gaan om 19.15 uur open en de avond begint om 19.45 uur. De toegang is gratis! Ook is er deze avond gelegenheid om de onlangs uitgekomen CD van de bovenstemgroep IJsselmuiden die opgenomen is in de Bovenkerk te Kampen aan te schaffen of te bestellen. Deze avond geldt een speciale actie en is de CD voor 12,50 euro te koop of te bestellen.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore