23 september 2020 Gebruikers online: 26
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Leerlingen Driemaster kunnen typen

Geplaatst op: 13 april 2018

Leerlingen van de Driemaster hebben hun typediploma behaald. Ze zijn in september gestart met de cursus computertypen om te leren blindtypen volgens het 10-vingersysteem. De gemiddelde snelheid ligt tussen de 130 en 180 aanslagen per minuut. Dit is gemiddeld gemeten over 10 minuten. Voor het diploma is een snelheid van 130 aanslagen per minuut vereist, waarbij niet teveel fouten mogen worden gemaakt. Naast het leren typen hebben de kinderen nu ook de basisvaardigheden van Word onder de knie, omdat in de cursus ook het maken van een brief, rapportage en een tekstverwerkingsopdracht aan bod komt.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore