22 september 2020 Gebruikers online: 54
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Hasselts Fanfare geeft Bevrijdingsconcert

Geplaatst op: 15 april 2018

In de aanloop naar 4 en 5 mei geeft het orkest van Hasselts Fanfare op 2 mei in de Ontmoetingskerk een bevrijdingsconcert, Na het goed bezochte Passie en Paasconcert is het flink repeteren voor de muzikanten. In slechts 4 repetities streven zij met dirigent Harry van Bruggen er naar om een fraai programma in elkaar te draaien, waarmee zij de vrijheid willen vieren.

Om een tipje van de sluier op te lichten; het publiek zal worden getrakteerd met prachtige werken als onder meer Elegy on the R.A.F.-theme, Monuments of the Netherlands en Hymne to the Fallen (bekend van de film Saving Private Ryan). Natuurlijk mag het overbekende werk van Rogier van Otterloo ‘Soldaat van Oranje’ zeker niet in het programma ontbreken. Het geheel zal overigens worden gecompleteerd met schitterend beeldmateriaal.

Aanvang 19.30 uur. Toegang vrij.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore