21 september 2020 Gebruikers online: 25
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Rabobank weer gul voor De Zwaluw

Geplaatst op: 15 april 2018

Voor het derde jaar op rij heeft Molen de Zwaluw de hoogste opbrengst bijeen weten te brengen in het gehele verzorgingsgebied van Rabobank Vaart en Vechtstreek tijdens de Clubkas Campagne. Vrijdag was de uitreiking in Dalfsen.

Medewerkers van de molen keerden huiswaarts met een cheque van € 1.791. Dit bedrag wordt besteed aan het opknappen van het Pakhuis zodat deze bezoekersruimte er weer representatief en up-to-date bij komt te staan. Alle gasten, inclusief de jonge gasten die deelnemen aan het Molenmuis project, kunnen dan weer perfect worden ontvangen.

“Een woord van dank is op zijn plaats voor alle Rabobank leden in Hasselt en omstreken die hun stem op Korenmolen De Zwaluw hebben uitgebracht. Zij zijn het die de molen op de kop van de Stenendijk een warm hart blijven toedragen. Het succes van de actie is het resultaat van hun uitgebrachte stemmen”, aldus het bestuur.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore