23 september 2020 Gebruikers online: 24
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Cursus en workshop bij het Rode Kruis

Geplaatst op: 17 april 2018

Het Rode Kruis houdt in april, mei en juni in het Rode Kruis-gebouw in Hasselt opnieuw de cursus reanimeren: Reanimaatje. Het Rode Kruis biedt de cursus voor 20 euro aan. Deze kosten worden ook nog eens vergoed door je zorgverzekeraar in het aanvullend pakket. Na het behalen van het certificaat kun je je aanmelden als burgerhulpverlener bij Hartslag Nu. 

Voor meer informatie en inschrijven: www.reanimaatje.nl.Heb je geen maatje en je wilt toch mee doen, neem dan contact op met Gerda Driegen, mobiel 06-10749547.

28 mei geeft het Rode Kruis een workshop ‘EHBO aan kinderen en baby’s’. In drie uur tijd oefen je met andere deelnemers de EHBO-vaardigheden bij de zeven meest voorkomende ongevallen. Je ontvangt gratis de mini-gids “EHBO aan baby’s en kinderen” en een bewijs van deelname. Alle (aanstaande) ouders, grootouders en verzorgers zijn van harte welkom. De kosten voor deze workshop zijn 18,50 euro per persoon. In veel gevallen kunnen de kosten via de aanvullende zorgverzekering vergoed worden. Meer informatie via https://kindeneerstehulp.nl/

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore