22 september 2020 Gebruikers online: 21
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Genieten van La Traviata en projectkoor

Geplaatst op: 18 april 2018

Na een enkele weken repetities en veel oefenen ging het dan echt live: dinsdagavond traden de zangers van het projectkoor op bij de filmvertoning La Traviata in de Schakel Hasselt.

De werkgroepen film en theater en muziek van de SCAB werkten deze avond samen en boden hiermee een unieke voorstelling: La Traviata als film vertoond, onderbroken door live optredens van het projectkoor. Onder de bezielende leiding van de dirigente Nynke Poelsma had het koor drie aria’s ingestudeerd uit de bekende opera van Verdi: het drinklied,(Libiamo..), Si ridesti en Di matadori. Deze  werden vol passie en vuur gepresenteerd.

Solo’s waren er van Ben Kant en Hanneke Haverkate en Betty Bood. Alles werd op de piano begeleid door Hanke Scheffer. Het publiek heeft genoten van iets heel bijzonders, dat zeker voor herhaling vatbaar is.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore