25 april 2024 Gebruikers online: 16
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Zevenhonderd zwemlustigen naar zwembad

Geplaatst op: 18 april 2018

Foto Roel Huls

De vervroegde openstelling van het zwembad in Hasselt door het fraaie zomerweer is een groot succes. Vandaag was het de eerste dag, dat het Ariën Prins van Wijngaardenbad de deuren opende. Naar schatting zevenhonderd zwemliefhebbers waren rond half vier de kassa gepasseerd. Een geweldig succes, aldus manager Raymond Spijkerman.

Hij genoot met zijn team van de vooral veel jeugdige bezoekers die een frisse duik in het water kwamen nemen. Ook de media was vandaag weer volop aanwezig, zoals RTV Oost en RTL 4. Het Hasselter bad heeft mogelijk de landelijke primeur voor openluchtbaden met de opening op 18 april van het nieuwe zwemseizoen. Een leverancier van spelmateriaal heeft voor het grote bad vijf dagen lang een krokodil gratis in bruikleen gegeven. Voor de kinderen een topattractie.

De weersvooruitzichten zijn gunstig, zodat het bad ook de komende dagen open zal zijn van 09.00-18.00 uur. Zaterdag en zondag van 13.00 – 17.00 uur. Afhankelijk van het weer is het bad ook volgende week open. Vanaf week 18 is het bad definitief open voor een zonnig zwemseizoen.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Contour