26 september 2020 Gebruikers online: 23
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Wethouder Knol geeft startschot Koningsloop

Geplaatst op: 25 april 2018

Op Koningsdag geeft wethouder Knol het startsein voor de Koningsloop Hasselt. Hiermee gaat het nieuwe en sportieve evenement vrijdag officieel van start.

In samenwerking met Oranjevereniging Hasselt én meerdere sponsoren organiseert Trainingsgroep het Zwartewater Koningsloop Hasselt. Wethouder Knol geeft om 11:00 uur het startsein voor de eerste Cocon Kids Run. Gevolgd door de startseinen voor de tweede Cocon Kids Run, de OBN Run (5 km) en de Therafit en Vesta Run (10 km).

De route van de Koningsloop gaat langs pittoreske plekken in en rondom Hasselt. Zo gaat het parcours door het oude stadscentrum en over de stenendijk. Voor toeschouwers zijn er mooie plaatsen om de hardlopers vanaf 11.00 uur aan te moedigen. Aan het Justitie Bastion kunnen toeschouwers dit doen onder het genot van een kopje koffie voor het goede doel.

Tijdens de Koningsloop wordt gebruik gemaakt van professionele tijdregistratie. Voor de winnaars van de Kids Run zijn er mooie trofeeën te winnen en voor de deelnemers van de 5 en 10 km zijn er leuke geldprijzen. Daarnaast ontvangen alle deelnemers na afloop een medaille.

Hardlopers kunnen zich nog tot 26 april voor-inschrijven via www.koningsloophasselt.nl of www.inschrijven.nl Na-inschrijven kan op 27 april tot twintig minuten voor de start. De inschrijfkosten voor kinderen bedragen €2. Voor volwassenen €6 (voor-inschrijving) en €8 (na-inschrijving).

 

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore