23 september 2020 Gebruikers online: 17
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Aanrijding met gewonde op Nieuwe Weg

Geplaatst op: 1 mei 2018

foto's: Erik Eenkhoorn en Enrico Kolk

Op de Nieuwe Weg tussen Genemuiden en Hasselt zijn dinsdag aan het eind van de middag vier auto’s betrokken geraakt bij een aanrijding. Daarbij is zover bekend een persoon gewond. Daarom werd onder meer een tweede ambulance opgeroepen voor assistentie. 

Agent Bertri Post meldt dat de weg voor langere tijd is afgesloten en adviseert verkeer zowel van als naar Genemuiden een andere route te nemen.

Twee van de vier auto’s kwam er met lichte schade vanaf, de andere twee zijn fors beschadigd. Wederom ontstond het ongeluk door de lange file op de provinciale weg. De weg was ruim anderhalf uur afgesloten.

 

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore