20 september 2020 Gebruikers online: 21
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Politie hoort graag tips over hennepkwekerijen

Geplaatst op: 4 mei 2018

De politie vraagt om aanwijzingen die kunnen wijzen op de aanwezigheid van een hennepkwekerij door te geven. Dit in reactie op de aanhouding van een bewoner van de Elshagen, die 420 hennepplanten in huis had. Ook daar kwam de politie in actie na anonieme tips.

“Hennepkwekerijen kunnen erg gevaarlijk zijn, er kan snel brand ontstaan waardoor er gevaar ontstaat voor huizen in de buurt. Daarnaast is hennepteelt natuurlijk strafbaar. Daarom zijn we blij dat mensen ons tips hebben gegeven. Zie je ook iets verdachts in je buurt? Bel ons dan via 0900-8844, meld misdaad anoniem via 0800-7000 of stuur ons een privebericht.”

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore