27 januari 2021 Gebruikers online: 26
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

E-book spreekuur in de bibliotheek

Geplaatst op: 17 mei 2018

Bibliotheek Hasselt houdt zaterdag 26 mei het volgende e-book spreekuur. Vanwege de zomer voorlopig de laatste, maar na de zomer is de volgende op zaterdag 29 september.

Via de online Bibliotheek is het mogelijk om e-books te lenen voor de tablet, smartphone en e-reader. Er is een keuze uit bijna 20.000 e-books. U moet daarvoor wel lid zijn van de plaatselijke Bibliotheek of een abonnement hebben op de online Bibliotheek. Beide abonnementen zijn verkrijgbaar via www.bibliotheekzwartewaterland.nl

“Omdat we merken dat er regelmatig vragen zijn over onder andere het downloaden van e-books en over het lenen via de online Bibliotheek, is er elke laatste zaterdag van de maand een e-book spreekuur in Bibliotheek Hasselt. Van 10.30 uur tot 12.00 uur kunt u terecht voor allerlei vragen. Bijvoorbeeld over het aanmelden bij de online Bibliotheek of over het downloaden van e-books voor de e-reader. Aanmelden is niet nodig”, legt Romy Tiemes van de bibliotheek uit.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore