19 september 2020 Gebruikers online: 21
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Flitshuis bij de Fotoclub

Geplaatst op: 17 mei 2018

Op dinsdag 29 mei komt Johan Huizing van het Flitshuis uit Amersfoort bij de Fotoclub met zijn verhaal over het werken met de reportageflitser. “De veel gehoorde opmerking ‘met een reportageflitser flits je alles plat’, klopt volgens hem helemaal niet. Hij heeft een werkwijze gevonden, waarmee heel goed de reportageflitser kunt gebruiken”, aldus de club in de aankondiging.

“Een avond voor gebruikers van de reportageflitser, maar ook als je van plan bent zoiets aan te schaffen. Je krijgt hier mooie handreikingen! Naast de clubleden zijn ook belangstellenden van harte welkom: kosten 5 Eur (incl. koffie). Graag aanmelden op email-adres j.van.eerbeek@hccnet.nl of 038-4202809.

Aanvang 20.00 uur in de bibliotheek.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore