18 september 2020 Gebruikers online: 35
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Nieuwe sponsor voor herenteam TC Hasselt

Geplaatst op: 26 mei 2018

Het tweede herenteam van Tennisclub Hasselt doet het goed op meerdere fronten. Het zeskoppige team gaat aan de leiding in de vijfde klasse en heeft sinds dit weekend een kersverse shirtsponsor. De Hattemer bedrijven Hogeboom Tennis Consultancy en Sportplay prijken op het blauwe tenue van de tennissers.

Het team bestaat uit Hans Slurink, Pieter Bas Heerze, Ramon van den Belt, Remco Bruinenberg, Nico van der Zwan en Jan Witte. En zaterdag spelen zij in de kersverse outfit -gesponsord door het echtpaar Joselyn en Rein Hogeboom- op de banen van de Zwolse Pelikaan. Als daar goede zaken worden gedaan kan de Hasselter ploeg volgende week kampioen worden in een uitwedstrijd tegen buurman Zwartsluis.
Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore