22 mei 2022 Gebruikers online: 12
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Echtpaar Beugeling-Reep 50 jaar getrouwd

Geplaatst op: 29 mei 2018

Het gouden echtpaar samen met de burgemeester voor hun huis aan het Ambt

Nico Beugeling en Sylvia Reep trouwden op 29 mei 1968 in het gemeentehuis van Apeldoorn. Burgemeester Bilder bezocht het echtpaar op dinsdag om hen te feliciteren met hun gouden huwelijksjubileum.

Sylvia is in Indonesië geboren. Vanaf haar twaalfde jaar woont zij in Nederland en bracht haar jeugd door in Apeldoorn. Nico kwam zag het levenslicht in Oldemarkt en woont sinds 1961 in Hasselt. Via een wederzijdse vriendin in Hasselt kwamen Nico en Sylvia met elkaar in contact. Op deze eerste ontmoeting volgde een afspraakje in Beekbergen. “Daar bij de Loenense waterval kregen wij verkering”, zegt Nico.

Nico begon zijn loopbaan bij Admiraal B.V. in Hasselt als metaalbewerker. Daarna maakte hij de overstap naar een bedrijf in bibliotheekinrichtingen. Nico heeft 38 jaar veel gereisd in binnen – en buitenland om de bibliotheekinrichtingen te installeren. Sylvia werkte van jongs af aan in de zorg. Nico en Sylvia kregen één zoon. Dat hij met zijn vrouw, dochter en zoon in Hasselt woont is voor echtpaar Beugeling iets om dankbaar voor te zijn.

Sylvia is een creatieve vrouw en dat uit zich in haar hobby’s. Nico heeft één hobby waar hij veel tijd aan besteedt. Hij is een goede fotograaf en maakt en bewerkt video-opnames voor onder andere de Zonnebloem, de gehandicaptensport en de Pasar Malam. De laatste jaren gaat het echtpaar op vakantie met de Zonnebloem en daar genieten ze enorm van. Qua gezondheid is het op dit moment niet optimaal. Sylvia is aan revalideren en Nico moet binnenkort een belangrijke operatie ondergaan. Toch weerhoudt dit hen er niet van om positief uit kijken naar de toekomst. “Mijn vrouw en ik zijn altijd opgewekt en blijven optimistisch”, zegt Nico.

Het gouden huwelijksjubileum wordt in familiekring gevierd.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Eén reactie op “Echtpaar Beugeling-Reep 50 jaar getrouwd”

  1. Geweldig fijn echtpaar waarmee het goed vakantie vieren is op de Zonnebloem boot .
    Nico en Sylvia .. wordt en blijf gezond dat is de wens van een goede verre vriend

Contour