24 september 2020 Gebruikers online: 28
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Topwielrensters passeren Hasselt

Geplaatst op: 3 juni 2018

Foto's Henk Kuik

De Salverda Omloop van de IJsseldelta denderde zaterdag via De Velde richting Hasselt. De 23 ploegen brachten grote namen als Kirsten Wild, Melissa Wijfje, Marije Jolink en de Belgische d’Hoore aan de start. Uiteindelijk won Lorena Wiebes. Zij was Junior Kampioen op de weg in 2016 en 2017. In 2016 was ze Europees Jeugdkampioen op de weg en won in 2017 Gent Wevelgem voor junioren. Het peloton kwam in De Velde in twee grote stukken door. Later werden zeventig renners uit de strijd genomen omdat ze te ver achter lagen. Anna van der Breggen deed met haar ploeg niet mee aan de koers in de regio.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore