26 september 2020 Gebruikers online: 28
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Olympia 1 speelt fraai bedrag bij elkaar voor voedselbank

Geplaatst op: 4 juni 2018

Het 1e damesteam van Olympia’28 heeft een bedrag van 525 euro bij elkaar gevoetbald voor de Voedselbank Zwartewaterland. Dit deden de vrouwen bij Voetbalclub De Wissel in Epe.¬†

Dit sponsortoernooi wordt al jaren daar gehouden. De aanvoerder van Olympia 1 opperde het team dit jaar op te geven. “We wilden graag lokaal iets betekenen, dat is gelukt. We hebben contact op genomen met de voedselbank Zwartewaterland. Zij gingen uiteraard akkoord. Gewapend met een spandoek van de voedselbank gingen we richting Epe”, aldus speelster Elisabeth Selderhuis.

“Acht potjes stonden ons te wachten, met een gouden start waren de eerste drie wedstrijden ‘kat in het bakkie’. De vierde wedstrijd sloeg de vermoeidheid een beetje toe en werd het 1-1. Na de pauze kwamen nog vier wedstrijdjes.¬†waaronder de finale. Met een verliespartij, gelijkspel en winst wisten we ons naar de finale te spelen. Maar in de finale was Activa uit Deventer de gelukkige winnaar.
Dit mocht de pret niet drukken want met een fantastisch bedrag van 525 euro kunnen we met opgeheven hoofd naar onze thuisbasis. Dit was een mooie manier om het seizoen af te sluiten! Iedereen bedankt! Op naar volgend jaar!”

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore