19 september 2020 Gebruikers online: 27
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Zwemvierdaagse van start in buitenbad

Geplaatst op: 18 juni 2018

De Zwemvierdaagse is maandagochtend begonnen. Vier dagen kan er gezwemd worden in het bad tussen 7.00 en 20.00 uur. Overdag was het nog rustig, maar drukte wordt als vanouds verwacht als de jeugd uit school is.

Voor kinderen tot tien jaar ligt een beloning klaar als zij elke dag tien baantjes (250 meter) zwemmen. Oudere kinderen en volwassenen ontvangen de medaille als zij dagelijks twintig baantjes (500 meter) afleggen.

Maandag staan het schatduiken, de containerrace en de eierestafette op het programma. Dinsdag kunnen bezoekers parel zoeken, lasergamen en skelterracen. Woensdag zorgen het spiderwebklimmen, waterballonnen vangen, snorkelen en schatduiken volop voor vermaak. En op de afsluitende donderdag vullen het maken van suikerspinnen en de bingo het schema. Daarnaast vormen een zweefmolen, skelterbaan en springkussen dagelijks vaste onderdelen.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore