28 september 2020 Gebruikers online: 25
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Dit jaar plan voor de Hoogstraat

Geplaatst op: 22 juni 2018

De gemeente komt dit jaar met een plan voor een opknapbeurt van de Hoogstraat. Dat antwoordde wethouder Coster donderdag op vragen van de PvdA. Die partij ziet liever gisteren dan vandaag de schop de grond ingaan. “Van de huidige uitstraling word je niet vrolijk. Pak de straat met de grootste spoed aan”, aldus Klaas Eenkhoorn, daarbij wijzend op de toenemende leegstand in de winkelstraat.

Volgens Coster wacht de gemeente bewust even om te zien wat de gevolgen zijn van de nieuwe verkeersituatie in Hasselt, zoals straks de parallelweg die bij het huidige Bodewes-terrein komt. Ook de werkgroep die zich bezighoudt met het centrumplan heeft verzocht om nog even te wachten. Wel wil de gemeente dit jaar wensen inventariseren en dan in het najaar met een plan komen.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore