19 september 2020 Gebruikers online: 20
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Commissie wil Hasselt ook volgend jaar ‘opsieren’

Geplaatst op: 27 juni 2018

SONY DSC

Niet te missen: de prachtige bloembakken die Hasselt sieren in de Hoogstraat, Burg. Royerplein, de Kaai en de Nieuwstraat. Dit gaat uit van de commissie ‘ Hasselt Bloeit’ en een bijdrage van de gemeente Zwartewaterland. De commissie Hasselt Bloeit zou graag elk jaar zoiets moois zien in Hasselt, en in de toekomst ook nog willen uitbreiden naar meer straten, maar daar hangt natuurlijk wel een prijskaartje aan. 

“Er zijn al een aantal lokale ondernemers en omwonenden die geld hebben gedoneerd en daar zijn we natuurlijk heel blij mee”, aldus de betrokkenen, die erop wijzen dat iedereen een bijdrage kan leveren. Bij Vivant is een ‘spaarpot’ voor deze actie. Voor meer informatie of aanmelden voor sponsoring is contactpersoon Trijn Roeland  tel: 4771645 of Marion van de Belt tel: 4773631.

Kwekerij Souman uit Hattem heeft alle hangende bakken gekweekt, opgehangen en gaat ze tot ongeveer eind september verzorgen en dat betekent twee keer per week water geven en oude bloemen er uit halen,  zodat ze allemaal zullen blijven groeien en bloeien! De bakken in de Nieuwstraat zijn gevuld door de plaatselijke winkel de Koekoeksbloem en worden verzorgd door de bewoners zelf.

De actie is dit jaar mede mogelijk gemaakt dankzij de volgende bloembaksponsoren:

Winkeliersvereniging Hasselt,  OBN, Braakhekke Dakbedekkingen, Onder de Luifel, de Herderin, Kapsalon Heuckeroth, Mijn Stadsfiets, bewoners Hoogstraat, bewoners Nieuwstraat, Familie Roeland en Familie van Leussen.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore