29 oktober 2020 Gebruikers online: 20
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

WaterMuze festival voor het hele gezin

Geplaatst op: 29 juni 2018

WaterMuze Festival in Zwartsluis heeft nog meer kinderactiviteiten toegevoegd aan het programma. Daarmee is het festival op zaterdag 7 juli nog meer het muziek-en theaterfestival voor het hele gezin. “En kinderen kunnen gratis naar binnen…”, benadrukt Ivo Eenkhoorn van de organiserende stichting.

Hij kijkt regelmatig naar de weersvooruitzichten en die zien er voorlopig meer dan goed uit. “Het lijkt een zeer zomerse dag te worden en daarop bereiden we ons voor. Voor bezoekers is er genoeg verkoeling. Bovendien zijn we omringd door water: dus wie even een plons wil maken…”, lacht Eenkhoorn.

Te lang in het water is ook niet verstandig, want het festival biedt een mooi programma voor jong en oud. Onder meer Jack and the Weatherman, Will Knox, Ed Struijlaard en Emil Landman komen naar Zwartsluis. “En daarnaast hebben we nog veel meer artiesten in de categorie: ‘die heb ik ooit nog op WaterMuze gezien en zijn nu heel groot’. Daarnaast hebben we veelbelovende theateracts en voor kinderen is er een speciaal programma in het Botterhuus.”

Ook buiten vermaken kinderen zich, onder meer met sup-planken en aquaballen waarmee ze over het water rennen. Muzieklessen, massage, varende theatervoorstellingen en veel meer activiteiten maken het festival af. Het culinaire aanbod doet de rest. “De Albatros en De Blizzard verzorgen plates: voor 7 euro kun je uitstekend eten. Daarnaast is er een foodtruck, een ijssalon, een koffiekiosk en natuurlijk een uitgebreid aanbod aan drankjes.”

WaterMuze Festival is mogelijk dankzij een groot aantal sponsoren. De organisatie is blij met het enthousiasme onder de ondernemers van Zwartsluis. “Daardoor kunnen we op deze unieke locatie aan het water dit festival organiseren. Op WaterMuze Festival ontdek je nieuwe muziek uit alle richtingen: van funk tot country, van singer-songwriters tot echte popmuziek. En buiten de muziek om is dit een evenement waar je een gezellige dag met het hele gezin hebt.”

WaterMuze Festival op zaterdag 7 juli begint om 14.00 uur (terrein om 13.30 uur open) en eindigt om 22.00 uur. Voor kaartverkoop en meer informatie www.watermuzefestival.nl.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore