29 oktober 2020 Gebruikers online: 25
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

MTC Hasselt in de zomermaanden

Geplaatst op: 1 juli 2018

MTC Hasselt organiseert in de maand juli de traditionele Skaopekuukiesrit en de jaarlijkse motordag, met een toertocht en behendigheidswedstrijd. In de Euifeestweek is er net als voorgaande jaren de Euifeestrit. Voor alle activiteiten geldt dat ook niet-leden van harte welkom zijn.

Op zondag 8 juli wordt de jaarlijkse Skaopekuukiesrit verreden. Deze rit heeft een lengte van een kleine 300 kilometer. Een mooie gelegenheid om per motor de wijde omgeving te verkennen en kennis te maken met de vereniging. Voor deze tocht geldt een eigen bijdrage van 1 euro en ook niet-leden zijn van harte welkom.

Op zaterdag 14 juli staat vanaf 13:00 uur de jaarlijkse motordag op het programma ie om 13:00 uur begint met een motortoertocht van ongeveer 100 km. Alle motorrijders, ook niet-leden, zijn van harte welkom om mee te rijden. Vanaf 12:45 uur kan bij het clubgebouw aan de burgemeester Malcorpslaan een route afgehaald worden. Per deelnemer wordt een bijdrage van 1 euro gevraagd.

Aansluitend begint om ongeveer 15:00 uur de behendigheidswedstrijd op het parkeerterrein bij het clubgebouw. Er is een parcours uitgezet waar motorrijders hun behendigheid kunnen testen. Achtjes draaien, stapvoets rijden, de wip-wap en de remproef zijn onderdelen van de wedstrijd. Iedereen rijdt op dezelfde motor dieĀ  beschikbaar wordt gesteld door rijschool Blok-Huls uit Zwolle. Iets voor jou? Kom dan langs en schrijf je in! Deelname is gratis en je krijgt bovendien een lidmaatschap bij de vereniging tot 2019 cadeau. Tijdens de activiteiten staat de barbecue aan. Alle deelnemers zijn van harte welkom om een hapje mee te eten.

Euifeestrit

Noteer ook alvast dinsdagavond 28 augustus in je agenda. In deze feestweek maakt de Euifeestrit, een motortoertocht van ca. 100 km, deel uit van het Euifeestprogramma.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore