19 september 2020 Gebruikers online: 30
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Landelijke Open imkerijdag in Kampen

Geplaatst op: 10 juli 2018

Altijd al willen weten wat een imker doet of hoe je een imker kunt worden?  Tijdens de Nationale imkerijdag op 14 juli laat de bijenvereniging Kampen e.o. graag zien wat zij doen en beantwoorden zij alle vragen. Je krijgt een unieke inkijk in de activiteiten van de vereniging en kunt de beleving van het imkeren zelf ervaren.

Bijenvereniging Kampen laat je dit jaar actief het imkeren beleven. Aan alle doelgroepen is gedacht. Voor kinderen is er een speurtocht, je kunt bij de bijenvolken kijken en je kunt een rondleiding krijgen door een bijzonder stuk binnen de Groene long van Brunnepe en het stadspark.

Op verschillende plaatsen in Kampen en IJselmuiden zal de vereniging actief haar activiteiten demonstreren. Je bent welkom in de bijentuin NBV aan de Rietteweg (achter stichting Lemka), Imker Wim Selles begroet je aan de Blekersdam 13 in IJsselmuiden en Imker Aebe organiseert een stadswandeling en beantwoord al je vragen aan de Korteweg in Kampen.

De imkerijdag is van 10.00 uur tot 16.00 uur

Voor meer informatie www.bijenverenigingkampeneo.nl

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore