20 september 2020 Gebruikers online: 28
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Knutselochtenden als alternatief voor vakantie

Geplaatst op: 11 juli 2018

Kinderen die niet op vakantie gaan, kunnen in de vakantie toch iets leuks doen. Evelien Antes, bekend van Hobbyclub Hasselt, is in gesprek met locaties en vrijwilligers om knutselochtenden te organiseren.

Op die manier wil ze kinderen een alternatief bieden. “Als ze niet op vakantie gaan, dan kunnen ze vaak ook niet naar het zwembad. Hier kunnen ze lekker bezig, ze krijgen een soort workshop of mogen vrij werken.”

Antes is in gesprek geweest met het Teeuwland over het gebruik van de locatie, volgende week zijn er nog gesprekken over andere mogelijke locaties. “Dat is dus al geregeld. Nu ben ik alleen nog op zoek naar vrijwilligers. We zijn al met z’n drieën, maar een of twee erbij zou prettig zijn.”

De knutselaar is in gesprek geweest met de gemeente en buurtsportcoach Martijn Jansen om de doelgroep (kinderen tussen de 5 en 15 jaar) te bereiken. Ook komen er posters te hangen bij de supermarkten. “Ik verwacht zelf dat er 10 tot 15 kinderen komen. En meedoen is gratis.” Op die manier kan iedereen meedoen. Kinderen die dat willen, kunnen gewoon binnenkomen.

Op welke dagen de knutselmomenten plaats gan vinden, is nog onbekend. “Je moet ergens beginnen”, lacht Antes. Wel wil ze rekening houden met kinderen die een ziekte hebben. Dan kunnen mensen haar bellen op 06-26130647. Contact is ook mogelijk via hobbyclubhasselt@gmail.com.

Gepubliceerd door admin

Reacties zijn gesloten.

Nightstore