25 september 2020 Gebruikers online: 24
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Westerman breidt weer verder uit

Geplaatst op: 13 juli 2018

Westerman Multimodal Logistics blijft groeien. Sinds deze week vertrekt er vanaf de terminal in Hasselt een vijfde afvaart naar Rotterdam. In de zomer van 2017 had Westerman twee afvaarten van en naar Rotterdam toe. in het najaar werden dit drie afvaarten en afgelopen voorjaar schaalde Westerman op naar vier afvaarten. Deze keuze is gemaakt om zowel onze klanten beter te kunnen bedienen, als de congestie/problematiek in Rotterdam het hoofd te bieden.

Westerman Multimodal Logistics wil vooral inzetten op Multimodaal vervoer en hun positie binnen de Overijsselse hotspot en binnen Europa verder vergroten. Dromen najagen, noemt de nieuwe directie van het logistieke bedrijf dat.

13 juni J.L. voegde westerman aan de skyline van Hasselt de portaalkraan toe, een kraan van 28 meter hoog. Met de bouw van de portaal kraan, onderstreept Westerman de gedaanteverandering van het afgelopen jaar en bereikt letterlijk en figuurlijk een hoogtepunt voor haar barge- en terminaloperatie.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore