23 september 2020 Gebruikers online: 17
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Jonge slagwerkers gaan met concert de vakantie in

Geplaatst op: 15 juli 2018

Op vrijdagavond 20 juli geven de jeugdige slagwerkers van Hasselts Fanfare een afsluitend concert voor de zomervakantie. De opstapgroep, een groep voor echte beginners, heeft afgelopen jaar heel wat ingestudeerd. Ze laten allerlei swingende stukken horen.

De jeugddrumband gaat in oktober op concours. Na in februari een grandioos optreden te hebben neergezet in een volle sporthal gaan ze nu weer deelnemen aan een wedstrijd. Wat ze daar gaan laten horen zullen ze de 20ste ook presenteren!  Daarnaast mag iedereen die dat wil individueel of in kleine groepjes ook nog wat toevoegen aan deze avond.

Om 18.30 staat de koffie klaar en om 19.00 begint het concert. Na afloop van het concert is iedereen van harte welkom om een drankje te drinken aan de bar. En voor de kids is er een ijsje en/of zakje chips.

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore