19 september 2020 Gebruikers online: 25
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Boerendiek dagbesteding maakt mooie start

Geplaatst op: 16 juli 2018

Boerendiek Dagbesteding is goed van start gegaan. Na een week inwerken ging het terras open en werden de eerste klanten ontvangen bij het Boerendiekhuus in Cellemuiden. De koffie of thee met zelfgemaakte appeltaart of koek werden enthousiast ontvangen.

De mooie locatie van Boerendiekhuus, langs de dijk van de rivier Het Zwarte Water, biedt naast rust, ruimte en ontspanning een werkplek voor mensen met een verstandelijke beperking. Boerendiek Dagbesteding is kleinschalig en de werkzaamheden voor de B&B, De Deel en het terras zijn afwisselend.

Het terras en De Deel zijn geopend op maandag en dinsdag van 9.30-15.30 uur. Na de vakantie (week 29, 30 en 31) is er ook de mogelijkheid van een kleine lunch met soep en paninibroodje.

Gepubliceerd door Bas Jansen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore