26 september 2020 Gebruikers online: 45
Agenda
Bonthuis en Vaartjes

Natuurlijke ‘afvalemmer’

Geplaatst op: 1 augustus 2018

Zwerfafval blijft veel mensen een doorn in het oog. Gerrit Slurink zag deze week wel een heel bijzonder afvaaats. Vanaf de Glinthuisweg bij de splitsing Verkavelingsweg/ De Doornweg bij de Zijkolk zag hij een boomzwam. “De stam was hol en toen wij daarin keken zagen wij tot onze verbazing een complete afvalput van lege bierblikjes, lege blikjes van energiedrankjes, plastic, enz. De energiedrankjes hebben schijnbaar geen goede uitwerking anders had men het lege spul vast meegenomen want het is toch lichter dan de volle blikjes! Diegene die dit achter laten zadelen anderen met dit probleem op”, aldus de fotograaf.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

Reacties zijn gesloten.

Nightstore